Operari/a de producció – 29/08/2017

Als voltants d'Olot
Indústria
12 mesos de prova + indefinit
40 h/s

Funcions i Tasques a desenvolupar

Durant les primers mesos les funcions són les d’operari del pati de crus (gestió de matèria prima i productes d’entrada) operari de farines (carregar camions de producte final i realització de big-bags) i operari de greix (carregar cubes de greix amb el producte final, anàlisis dels dipòsits i neteja de les instal·lacions). Desprès dels primers mesos de formació, passarà a realitzar les funcions pròpies d’operari de producció (portar línies de producció)

Competències

Persona responsable, curós i de fàcil tracte.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

CFGM en mecànica, electrònica o algun CFGM o CFGS relacionat amb indústria. Experiència en carretilla elevadores. Coneixements bàsics d’informàtica. No cal experiència en el sector, però és favorable experiència en sectors industrials o de fàbrica. Català i Castellà nivell alt.

Altres observacions

12 mesos de prova + indefinit. Horari a torns de 40 hores setmanals. Sou estimat de 19.500 euros/bruts any. Demés condicons a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.