Ajudant/a de cuina per a residència – 13/12/2017

Contracte temporal amb possibilitats d'indefinit
Torn de matí o tarda i/o caps de setmana

Funcions i Tasques a desenvolupar

Col·laborar amb les tasques d’elaboració i preparació d’aliments: col·laborar en l’elaboració d’acompanyaments i guarnicions, preparació dels aliments en fred per a la seva posterior elaboració, realitzar el tractament en cru i preparació de la carn i el peix i ajudar en l’elaboració de postres bàsics. Realitzar tasques de neteja de la cuina; dels utensilis,  la maquinària i les instal·lacions.

Competències

Treball en equip. Orientació al resident. Comunicació i visió empàtica. Actitud proactiva. Desenvolupament de les relacions. Tolerància a la pressió. Compromís amb l’organització.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Imprescindible estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments. Es valorarà experiència en lloc de treball similar.

Altres observacions

Contracte temporal amb possibilitats d’indefinit. Diferents possibiltats de torn (matí o tarda). Caps de setmana alterns amb els corresponents dies lliures intersetmanals quan correspongui. Salari segons conveni. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.