Ajudant de responsable d’alberg (cap de setmana) – 25/09/2017

Serveis
4.678,16 €/b anual en 14 pagues.
Contracte d'un any amb un període de prova de tres mesos.
Horari de dv a dg (un cap de setmana al més lliure i dv alterns)
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Gestió de l’equipament municipal els caps de setmana: atenció al públic, gestionar reserves, servei àpats, informació turística, control de magatzem i estocs.

Competències

Habilitats en hostaleria, coneixements de turisme, bona transmissió de la informació, capacitat de resoldre situacions no previstes, capacitat de liderar, responsable, aportar noves maneres de fer, incorporació a un equip actiu, facilitat per adaptar-se a diferents perfils i persones, multitasques (atendre persones, servir àpats, gestionar estoc, contacte empreses, neteja) persona oberta, simpàtica i amb habilitats socials.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Parlar i escriure català correctament. Es valorarà coneixements de diversos idiomes, domini d’eines informàtiques bàsiques. Es valorarà coneixements o relació amb el món del turisme i relacions públiques. Coneixements d’hostaleria. Es valorarà coneixements de la Garrotxa i de la Vall d’en Bas.

Altres observacions

Carnet de conduir i vehicle propi imprescindible. Contracte d’un any amb un període de prova de tres mesos. Horari de divendres a diumenge (un cap de setmana al més lliure i divendres alterns). Sou de 4.678,16 €/b anual en 14 pagues.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.