Desenvolupador/a web – 07/08/2017

Olot
Serveis

Funcions i Tasques a desenvolupar

Desenvolupament de pàgines web i productes amb analítica i validació constant de les solucions proposades amb tot l’equip de l’empresa i el client. Es gestionaran projectes complets però també parts on hi ha més membres de l’equip participant-hi.

 

Competències

  • Sentit comú per desenvolupar solucions òptimes i que realment solucionen els problemes de la forma més eficient i possible de cara a l’usuari.
  • Treball en equip. En aquesta empresa sempre es treballa en equip i les solucions als problemes plantejats es debaten de forma oberta.
  • Persona participativa alhora que també independent. Cal pensar i testejar solucions als problemes plantejats.
  • Proactivitat.
  • Capacitat organitzativa i comunicativa.
  • Passió per la feina que es fa. Positivitat. Ganes de treballar. Amb predisposició a estar en contacte directe i permanent amb el client per entendre els seus punts de vista.

 

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Es requereixen coneixements en PHP, MySQL, Javascript (amb bon ús del JQuery). HTML5. CSS3. Preprocessador CSS: SASS. Integració amb APIs. Domini d’entorns locals, preproducció, producció. Control de versions GIT. WordPress: a nivell d’usuari i també de funcionament del framework i de l’API. Prestahop: a nivell d’usuari i també de funcionament del framework.
Es valoraran altres requisits com: Regular expressions. Magento. Domini de templates html: Twig. Mobile Apps. Gestió de projectes. MongoDB. Es valorarà experiència demostrable.
Anglès llegit, escrit i parlat (per poder atendre als nostres clients internacionals a més d’algunes formacions que poden ser en anglès).

Altres observacions

S’ofereix un entorn de treball d’alt rendiment amb bons perfils i equip multidisciplinar (producte, desenvolupament, analítica). Xerrades internes cada 15 dies amb formació contínua. Formació externa. Innovació en cada una de les noves solucions. Treball en equip. Horari i vacances flexibles. Agile methodologies: sprints, scrum, lean… Salari segons la experiència i el que es pugui aportar a l’empresa.
El procés de selecció constarà de 3 parts: un test de 1,30h de durada que es pot fer remotament. Trucada telefònica. Entrevista personal amb els mànagers i l’equip de l’empresa.
Es demanaran exemples de desenvolupaments web i codis fets durant l’entrevista personal. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.