Encarregat/da de botiga de roba – 29/08/2017

Olot
Serveis
Contracte indefinit
Dill-dis de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30

Funcions i Tasques a desenvolupar

Organització i planificació de les tasques diàries. Control de vendes. Coordinació dels canvis de merchandising. Gestió i motivació de l’equip per assoliment d’objectius. Control de magatzem i gestió de recepció de comandes. Supervisió visual del merchandising.

 

Competències

Persona proactiva, responsable i amb ganes d’aprendre, amb dots comercials i facilitat d’atenció al públic, amb facilitat de comunicació i treball en equip.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

No es requereixen estudis. Es valorarà expeirència en botigues de moda. Es valorarà idiomes (anglès i/o francès) nivell de català i castellà alt. Es requereix experiència en gestió de negocis i/o equips de persones. Nivell usuari d’informàtica.

Altres observacions

Contracte indefinit amb un any de prova. De dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30. Un dia festiu a escollir. Sou segons experiència. Es valorarà persona que busqui estabilitat laboral. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.