Encarregat/ada gestió d’equips – 01/08/2017

Als voltants d'Olot
Indústria
Segons vàlua
Temporal + possibilitats d'estabilitat
Dl a dv torn de matí, tarda o partit
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Empresa de La Garrotxa busca incorporar un/a encarregat/da amb experiència prèvia en gestió d’equips. Les tasques a realitzar per a la persona seran coordinar i gestionar a un grup de treballadors, gestió del temps i dels recursos per assolir objectius, control dels processos de producció, etc.

Competències

Es valorarà l’actitud de la persona, la seva capacitat per l’aprenentatge i l’organització, les dots comunicatives i la predisposició per la feina.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Experiència prèvia demostrable com a encarregat i/o gestionant equips. Disponibilitat horària de Dilluns a Divendres. Domini del català i el castellà. Residència a les comarques de La Garrotxa o Osona.

Altres observacions

Carnet de conduir. S’ofereix contracte temporal amb possibilitats reals d’incorporació a plantilla, bon ambient de treball, sou a convenir segons vàlua i horari a convenir amb l’empresa (torn de matí, tarda o partit). Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.