Export Àrea Mànager – 19/03/2018

19/03/2018
Contracte indefinit, després de superar el període de prova.
Horari de dilluns a dijous de 9h a 18h i divendres de 8h a 14h.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Export àrea mànager per a grup empresarial en el sector plàstic. La persona es responsabilitzarà de visitar clients i prospectes en els mercats assignats, presentació de nous productes, augmentar les ràtios i compres dels comptes i garantir el compliment dels objectius de venta, marges, política de preus etc.

Competències

Persona amb flexibilitat, organitzada i amb disposició a l’aprenentatge, ja que s’ofereix incorporació en un grup empresarial en creixement, pla de carrera i possibilitats reals de promoció.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Es valorarà formació superior i experiència mínima de 2 anys desenvolupant funcions comercials internacionals. Excel·lent domini de castellà i anglès.

Altres observacions

Contracte indefinit, després de superar el període de prova. Horari de dilluns a dijous de 9h a 18h i divendres de 8h a 14h. Salari segons conveni. Imprescindible disponibilitat per viatjar un 50% del temps de feina. El procés de selecció es farà a través d’una empresa intermediària. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.