Infermer/a – 22/01/2018

Contracte temporal amb possibilitats d'indefinit. jornada laboral de 25 hores setmanals amb possibilitat d'ampliar-les.
Horari de tardes de dilluns a divendres de 15 a 21:30 hores, dissabtes i diumenges alterns de 11,5 hores.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Funcions específiques d’infermeria, preparació i administració de medicació, cures i controls constants i ingesta, control APPCS i aplicació i supervisió dels protocols del servei.

Competències

Persona dinàmica i responsable, capaç de liderar l’àrea de salut juntament amb l’equip tècnic i l’àrea mèdica. Cerquem una persona capaç de detectar les necessitats de les persones ateses, empàtica i propera, flexible i amb bona gestió de la comunicació i capaç d’establir vincles des del model d’atenció centrat en la persona.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Diplomatura/grau en infermeria, experiència mínima de 2 anys, experiència mínima de 2 anys en atenció a persones grans, formació en ACP.

Altres observacions

Contracte temporal amb possibilitats d’indefinit, jornada laboral de 25 hores setmanals amb possibilitat d’ampliar-les. Horari de tardes de dilluns a divendres de 15 a 21:30 hores, dissabtes i diumenges alterns de 11,5 hores. Sou segons conveni de l’empresa. Incorporació immediata. Demés condicions parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.