Oficial de 1ª d’electromecànica – 23/01/2018

B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Liderar les tasques de diagnòstic del taller i col·laborar en la reparació del vehicle, realitzar una prova dinàmica del vehicle abans de la intervenció si és necessari, realitzar un diagnòstic complert del vehicle a reparar mitjançant la maquinària de diagnòstic, reparació tècnica del vehicle en coordinació amb l’equip del taller, elaboració de comandes de recanvis i control d’albarans, neteja del lloc de treball , espais i equips comuns del taller, gestionar les ordres de reparació fins la finalització de la intervenció, atenció al client i resolució de dubtes, realitzar prova dinàmica del vehicle després de la intervenció si és necessari.

Competències

Orientació al client, proactivitat, autonomia i capacitat de presa de decisions, capacitat d’aprenentatge, autoconfiança i iniciativa, treball en equip i cooperació, autocontrol i estabilitat emocional, quantitat i qualitat en el treball, implicació i compromís, adaptació al canvi i disponibilitat, tenacitat i resistència a les adversitats,comunicació.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

CFGM en electromecànica o automoció, experiència mínima de 5 anys en diagnosis, mecànica integral en taller multimarca o concessionari oficial. Coneixements del paquet bàsic d’Office, de programes de gestió i informació tècnica de taller.

Altres observacions

Carnet de conduir. Coneixements sobre manteniment integral del vehicle: alineació total del vehicle, substitució de pneumàtics, reparar punxades, diagnòstic i reparació de sistemes de suspensió, caixes de canvi, diferencials, transmissió, distribucions, culates, motors,.. Demés condicions parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.