Operari de producció – 16/02/2018

16/02/2018
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Durant els primers mesos, les funcions són les d’operari del pati de crus (gestió de la matèria prima i productes d’entrada) operari de farines (carregar camions de producte final i realització de big-bags) i operari de greix (carregar cubes de greix amb el producte final, anàlisis dels dipòsits i neteja de les instal·lacions). Després dels primers mesos de formació, passarà a realitzar les funcions pròpies d’operari de producció (portar les línies de producció). Ja que la seva funció és la del control del procés productiu automatitzat des de la sala de control.

Competències

Experiència en “carretilla” elevadora, coneixements bàsics informàtica, persona responsable, curós i de fàcil tracte.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Cicle formatiu de grau mitjà o superior en mecànica, electrònica o algun CFGM o CFGS relacionat amb indústria. (qualsevol especialitat tècnica). No cal experiència en el sector, però és favorable experiència mínima de 3 anys en entorns industrials (haver treballat a torns com operari, etc) i conèixer procés industrial continu.

Altres observacions

Contracte temporal 12 mesos i posterior transformació en indefinit. Torns de 40 hores setmanals. Els torns són de 2 setmanes matí, 2 setmanes tarda i 3 setmanes nit i 1 setmana de descans. Es treballa fins al dissabte a les 14 hores (complint jornada anual segons conveni de 1770 hores). Carnet de conduir B. Demés condicions parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.