Responsable administratiu/va i financer/a – 12/04/2018

12/04/2018
Contracte temporal d'uns 8 mesos aproximadament.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Supervisió diària de la comptabilitat general, gestió, control i cobrament de factures, realització d’informes periòdics, coordinació de les tasques necessàries per les accions socials i de RRHH de l’empresa, realització de declaracions fiscals, socials i compliment de les obligacions en vigor, supervisió del flux de caixa diari de l’empresa amb els intermediaris bancaris, realització d’altres funcions administratives addicionals i participació activa a l’empresa i en la preparació del pressupost.

Competències

Persona versàtil, autònoma, amb bona capacitat organitzativa, discreta amb la informació i implicada amb la feina. Bona capacitat d’anàlisi i de síntesi.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Grau en Administració i Direcció d’Empreses o Grau en Ciències Empresarials o Graduat en Economia amb 3 anys d’experiència. O Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances amb 7 anys d’experiència en comptabilitat en un entorn europeu. Bon domini d’anglès. Es valorarà molt positivament el coneixement de francès. Bon domini d’Excel.

Altres observacions

S’ofereix un contracte temporal d’uns 8 mesos aproximadament. Empresa filial Espanyola d’alimentació amb seu central a França.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.