Responsable punt de venda – 19/03/2018

19/03/2018
Salari estimat de 22.000€ bruts a l'any, més comissions per vendes (negociable).
Contracte indefinit, després de superar el període de prova.
Horari de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h.
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Responsable punt de venda per a grup empresarial dedicat a la comercialització de mobiliari de disseny. Atenció presencial i telefònica al client, assessorament al client, formalització de vendes i cobraments de productes, gestió d’stocks i inventaris, gestió de l’organització i del control (en Excel) de tota la superfície de venda, vetllar per la bona imatge, el funcionament i la rendibilitat de l’empresa.

Competències

Persona amb bones habilitats comunicatives, organitzada, i autònoma. Capacitat d’assessorament i d’orientació al client i als resultats.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Valorable formació mitjana (batxillerat, CFGS) o superior. Imprescindible experiència prèvia treballant en venda al detall i en sector retail com a dependent/a o encarregat/da. Català i castellà alt. Molt valorable coneixement de francès.

Altres observacions

Permís de conduir B. Contracte indefinit, després de superar el període de prova. Horari de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h. Salari estimat de 22.000€ bruts a l’any, més comissions per vendes (negociable). Imprescindible disponibilitat per viatjar puntualment. El procés de selecció es farà a través d’una empresa intermediària. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.