Suport en consultoria de gestió d’empreses

15/02/2018
Serveis
Substitució de maternitat.
Jornada completa amb flexibilitat horària
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Gestió administrativa (entrada de dades, revisió de dades i sintetitzar informació recollida), elaboració de presentacions (elaborar presentacions pels clients a través de suports informàtics) i donar suport a reunions (prendre notes dels temes tractats, fer actes… )

Competències

Polivalència a la hora d’entendre el negoci de cada projecte, capacitat de síntesi, persona discreta, amabilitat, bona actitud i flexibilitat horària.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Formació de Cicle Formatiu de Grau Superior relacionada amb el món empresarial o estudis universitaris (ADE, econòmiques o similar) o Lletres. Domini del català i castellà escrit, parlat i llegit. Coneixements en ofimàtica (Word, correu, …), dominar plantilles d’excel per a fer càlculs, habilitats per a fer presentacions en powerpoint, prezi o qualsevol altre eina de presentació. No cal experiència prèvia.

Altres observacions

Jornada completa amb flexibilitat horària. Substitució de maternitat. Carnet de conduir B, haurà de conduir el cotxe d’empresa per anar a reunions fora de l’oficina. El centre de treball és a 25 minuts en cotxe d’Olot.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.