Tècnic/a auxiliar administratiu – 11/10/2017

Serveis
Obra i servei
Jornada complerta

Funcions i Tasques a desenvolupar

Preparació de documentació per a la justificació econòmica dels projectes i les ajudes de les persones beneficiàries.
Elaboració de documentació (cartes, informes, taules). Recepció i enviament de la documentació gestionada al centre i actualitzant del registre d’entrada i sortides. Gestió i tramitació d’ajudes econòmiques. Suport administratiu i logístic a la coordinació de centre i personal de projectes. Gestió de caixa. Manteniment i inventari dels diferents recursos del centre de treball. Suport per a l’elaboració de la part administrativa en informes i memòries. Participació en reunions del centre.

Competències

Capacitat de treball, aprenentatge continu, compromís, integritat, planificació i organització, qualitat en les relacions interpersonals.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

ESO, grau mitjà en la branca administrativa. Grau superior en banca. Experiència 1 any en lloc similar. Coneixements d’informàtica. Coneixements en prevenció de riscos laborals. Coneixement de polítiques d’igualtat, o perspectiva de gènere, es valorarà idiomes i carnet de conduir.

Altres observacions

Contracte obra i servei. Jornada completa. Salari grup 4 conveni col·lectiu de la fundació. Data incorporació finals d’octubre. Demés condicions a parlar amb empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.