Inscripció al servei

T’informem que habitualment, per poder-te inscriure a ofertes de feina de la nostra borsa, cal que siguis usuari/a de Mas les Mates. Per fer-te usuari/a hi han 2 opcions.

Presencial. On has de demanar una cita prèvia abans de venir.

On-line. Seguint les següents instruccions:

 

1. Entrar a la direcció https://dinamig.escio.cat/borsa/

2. Un cop dins, clicar “Registrar-se” i emplenar tots els camps que
demanen.

Atenció: La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caràcters on hi ha d’haver una MAJÚSCULA una minúscula i un número.

 

3. Un cop s’han emplenat els camps anteriors ens has d’avisar (per mail:ocupacio@dinamig.cat) perquè et validem el teu correu electrònic.

4. Un cop nosaltres t’hem validat el correu electrònic, hauràs d’entrar al teu mail i validar els 2 e-mails que t’hauran arribat.
Hauràs d’haver rebut 2 correus electrònics on l’assumpte posa “Notificacions”. Has de clicar el link de color blau que t’apareix a cadascun dels e-mails. Amb un no n’hi ha prou,
els has d’obrir tots dos.

5. Ja pots entrar al portal ( https://dinamig.escio.cat/borsa/) amb el teu usuari
(correu electrònic) i la contrasenya que has creat en el pas 2

6. Un cop dins, s’han d’anar emplenant els camps en blanc per completar el
teu perfil.

Atenció: No et deixarà guardar fins que no hagis emplenat tot el que porta un asterisc* i fins que no hagis afegit com a mínim una experiència laboral, una formació i un interès professional. Recomanem emplenar tot i que sempre és millor deixar la fitxa el màxim de completa possible i clicar guardar abans no hagi passat mitja hora, sinó es pot perdre la feina feta.

7. Un cop has posat guardar t’ha de sortir un missatge que posa “el teu perfil
ha estat creat correctament“. Ara ja estàs registrat/da a l’Àrea d’Ocupació de
Mas les Mates i pots accedir als nostres serveis.

 

Aquesta sessió d’acollida només es pot realitzar una vegada. Per poder-se donar d’alta cal omplir el següent formulari. Escriu el DNI/NIE, fes clic al dia i apareixeran les hores que hi ha disponibles.

(TEMPORALMENT FORA DE SERVEI)

  • No et pots tornar a inscriure

Protecció de dades. Us comuniquem que les vostres dades s’incorporen al fitxer automatitzat de DinàmiG i s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats i/o oferir-vos informació sobre activitats i serveis, seguint la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació, adreçant un correu a ocupacio@dinamig.cat indicant-ne el motiu.