Cap de partida postres per a Restaurant – 14/08/2020

Hostaleria
1600-1800€/mes/nets
Indefinit
9 serveis. Migdies de 09:00-17:00h / Nits 20:00-23:30h (dijous, divendres i dissabtes)

Funcions i Tasques a desenvolupar

Desenvoluparàs les teves competències com CAP de PARTIDA en una cuina elaborada, creativa i en unes instal·lacions totalment equipades.
Treballaràs amb matèria prima de 1a qualitat
Verificaràs, controlaràs i emmagatzemaràs les compres de gènere de la teva partida.
Cuinaràs i presentaràs tot tipus de pastisseria i quarto fred.
Treballaràs amb plats a la carta, menú i producció.
Tindràs un ajudant de cuina al teu equip

Competències

PERFIL

-Persona amb iniciativa, creativa, responsable, pulcre, puntual, flexible, amb actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes d’estabilitat.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

2 anys experiència com a cuiner o cap de partida en quarto fred i/o postres
-Formació mínima: ESO/EGB
-Formació valorable: CFGM cuina
-Idiomes: català o castellà
-Carnet B i vehicle si viu fora d’Olot

Altres observacions

El procés de selecció es realitzarà a través d’una empresa intermediària.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.