Comercial assegurances – 20/01/2020

Contracte mercantil

Funcions i Tasques a desenvolupar

Comercialització de productes: Divulgació dels productes que l’empresa ofereix. Entrevistes amb empreses i particulars presentant productes.
Assessorament en productes: Exposar el funcionament dels productes a empreses i particulars. Informar dels contractes d’assegurances segons cada producte.
Presentació de pressupostos: Presentar ofertes econòmiques a empreses i particulars. Realitzar comparatives de les diferents opcions que el client pot escollir.
Gestió de sinistres: Registrar els expedients a la web que els clients li comuniquin. Fer seguiment de la gestió dels expedients per informar als clients.

Competències

Relació interpersonal. Facilitat per treballar en equip.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Estudis mínims ESO. Es valoren estudis universitaris.No és imprescindible experiència, però es valorarà tenir experiència en tracte amb clients. Permís de conduir.

Altres observacions

Contracte mercantil. Jornada completa. Salari entre 1.000 i 2.000 € /mes segons compliment de vendes. Incorporació immediata. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.