Encarregat/da de Planta – Neteja Industrial – 14/02/2020

14/02/2020
a convenir amb l'empresa
A concretar amb l'empresa
Horari nocturn
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Feines de neteja de freqüències curtes i llargues.

Recepció i control de material.

Revisió final de la planta (revisar que tota la feina estigui acabada i ben feta i controlar el treball realitzat pels netejadors/es).

 

*El candidat o la candidata seleccionat/da haurà de fer formació continuada. Els cursos es fan en horari laboral, però es realitzen a Girona o a Sabadell (disponibilitat per fer aquests desplaçaments).

Competències

Persona responsable, organitzada, amb bones habilitats comunicatives, amb capacitat de treballar en equip. Amb bones habilitats de lideratge i de negociació. Persona amb capacitat de treballar de manera autònoma i amb iniciativa.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Estudis bàsics.

Experiència mínima de 4 a 5 anys en feina similar.

Domini de correu electrònic i Whatsapp.

Idioma: català i/o castellà nivell alt (comprès, parlat, escrit, llegit).

La persona seleccionada tindrà entre 11 i 15 persones a càrrec. També tindrà un mòbil d’empresa on podrà rebre les trucades dels treballadors/es i haurà d’atendre’ls i resoldre les possibles incidències. Es realitzarà coordinació diària amb el/la superior.

Altres observacions

Imprescindible carnet de conduir per desplaçar-se fins el lloc de treball (rodalies d’Olot). S’ofereix un contracte temporal amb possibilitats d’indefinit. Jornada laboral de 40h. Horari de dilluns a divendres de 22h a 06h. Hores extres es paguen a part. El candidat o la candidata ha de tenir disponibilitat per a treballar de manera puntual els dissabtes i els diumenges. Salari a concretar amb l’empresa. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.