Inspector/a de productes cosmètics – 19/10/2017

Contracte de 6 mesos + pròrroga
Jornada complerta de 40 hores en horari flexible de 8 a 17

Funcions i Tasques a desenvolupar

Organitzar i optimitzar calendaris i programes d’inscpecció amb els clients a inspeccionar. Realització d’auditories acord els procediments establerts. Redacció i transferència d’informes d’auditoria.

Competències

Persona rigorosa, capacitat de relació interpersonal, sentit de l’organtizació i la síntesi. Habilitats d’escolta i diplomàcia per satisfer millor les expectatives dels clients.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Formació en enginyeria química o grau en química. Es valorarà especialització en qualitat, experiència significativa qualitat i /o cosmètica i /o productes naturals. També coneixement en matèria de química verda, matèries primeres i /o certificació de productes seria un actiu. Nivell alt d’anglès i francès.

Altres observacions

Alta disponibilitat de viatjar (Espanya i Portugal) Incoporació el novembre de 2017, Contracte de 6 mesos + pròrroga. Jornada complerta de 40 hores en horari flexible de 8 a 17. Carnet de conduir. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.