Netejador/a Industria Alimentària – 14/02/2020

14/02/2020
1200€/bruts
Obra i Servei
Horari nocturn.
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

  • Neteja de zones productives línies.
  • Neteja d’oficines i vestuaris.
  • Neteja de terres i zones productives.
  • Neteja elements de producció: caixes.

 

*El candidat o la candidata seleccionat/da haurà de fer formació continuada de prevenció de riscos laborals i altres. Els cursos es fan en horari laboral, però es realitzen a Girona o a Sabadell (disponibilitat per fer aquests desplaçaments). 

Competències

Persona amb disposició a l’aprenentatge, amb bones habilitats comunicatives, bona relació interpersonal, capacitat de treball en equip. Persona responsable, organitzada, amb iniciativa, amb capacitat d’adaptabilitat i amb capacitat de treballar de manera autònoma.

 

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Estudis bàsics.

Valorable 2 anys d’experiència en tasques de neteja industrial.

Idioma: imprescindible entendre, parlar i llegir el català i/o el castellà.

Es valoraran coneixements en la utilització de la màquina fregadora i en les eines bàsiques de neteja.

 

*El candidat o la candidata seleccionada haurà de fer formació continuada de prevenció de riscos laborals i altres. Els cursos es fan en horari laboral, però es realitzen a Girona o a Sabadell (disponibilitat per fer aquests desplaçaments). 

Altres observacions

Imprescindible carnet de conduir per desplaçar-se fins el lloc de treball (rodalies d’Olot). S’ofereix un contracte d’obra i servei. Jornada laboral de 40h. Horari de dilluns a divendres de 22h a 06h. Hores extres es paguen a part. El candidat o la candidata ha de tenir disponibilitat per a treballar de manera puntual els dissabtes i els diumenges. Salari 1200€ bruts/mes. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.