Operaris/àries per explotació porcina de mares (La Garrotxa) – 08/10/2019

08/10/2019
A parlar amb l'empresa
Indefinit
B.

Funcions i Tasques a desenvolupar

En dependència de l’encarregat o responsable de secció: la persona haurà de fer el control i la supervisió de l’alimentació dels animals i condicions ambientals. Moviments d’animals i neteja d’instal·lacions. Suport en inseminació de les truges, control animals gestació, assistència de parts en sales maternitat i processat i gestió dels garrins. Vacunacions i anotació de les dades productives.

Competències

Interès per treballar amb animals, capacitat de treball en equip, polivalència i flexibilitat. Facilitat d’aprenentatge.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Es valorarà experiència en qualsevol tipus d’animals però no és indispensable.
Formació a càrrec de l’empresa.
Residencia a la comarca de La Garrotxa o Pla de l’Estany.
Carnet de conduir i cotxe propi.

Altres observacions

S’ofereix formació a càrrec de l’empresa i treball estable en empresa de reconegut prestigi en el sector agropecuari. Horari de 06:00h a 14:00h dos dies a la setmana. Dos dies fins les 17h (es para per esmorzar i dinar, es disposa de cuina pròpia) i divendres fins les 15.00h. Es treballa 1 cap de setmana de cada 3 en torn de només 4h (de 6 a 10h del matí). Demés condicions a parlar amb l’empresa

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.