Programador/a Sènior – 27/05/2019

27/05/2019
Un contracte temporal amb possibilitats de continuïtat.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Desenvolupar eines per millorar la gestió i l’eficiència energètica a les organitzacions, mantenint com a principal objectiu l’aportació de valor afegit als nostres clients.
Utilització de les últimes eines, frameworks i tecnologies relacionades amb el desenvolupament d’aplicacions, especialment aplicacions web.

Competències

Persona proactiva, que es desenvolupi bé amb el treball en equip. Ha de tenir un punt de vista crític respecte a les tasques i el producte desenvolupat. És important tenir l’habilitat i el desig constant d’aprendre coses noves i fàcilment. Que l’apassioni el desenvolupament de programari i les seves activitats relacionades. Habilitat de comunicació amb la resta d’equips participants en els projectes.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Estudis mínims: Formació en Informàtica, Programació o Telecomunicacions. Preferiblement Cicles Formatius de Grau Superior, Enginyeria Tècnica o Superior (Informàtica, Teleco, etc.).
Molt valorable:
-Coneixements en llenguatges I tecnologies de Backend: Bases de dades no relacionals MongoDB, Java, Spring framework -RESTful.
-Coneixements en llenguatges I tecnologies de FrontEnd: Maquetació I disseny web (HTML, CSS), Javascript, Angular, Bootstrap, Material Design pattern.
-Coneixements en bones pràctiques: Ús de bones pràctiques de desenvolupament comunes com codi net, entenedor i reutilitzable. Integració Contínua i desplegament d’aplicacions web. Metodologies Agile.
– Coneixements en eines De desenvolupament: IDE Preferit (IDEA, WebStorm). Git (O qualsevol altre sistema de control de versions distribuït) i JIRA.

Altres observacions

S’ofereix un contracte temporal amb possibilitats de continuïtat. Ambient de confiança i de molta flexibilitat. Salari segons vàula i amb revisions periòdiques. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.