Tècnic/a Qualitat Planta – 20/05/2019

20/05/2019
Contracte temporal amb possibilitats de continuïtat.
Jornada completa.

Funcions i Tasques a desenvolupar

– APPCC – Seguretat Alimentària: control dels perills (biològics, físics, químics, fred…), conèixer els plans de APPCC, control al·lèrgens, cossos estranys, plagues, etiquetat.
– Gestió Qualitat: homologació proveïdors, matèria primera, additius i de serveis, gestió d’incidències, supervisió dels registres de seguretat alimentària i qualitat.
– Auditories: gestió auditories internes i externes.

Competències

Persona amb disposició a l’aprenentatge, amb bones habilitats comunicatives, amb capacitat de treballar en equip, bona relació interpersonal. Persona responsable, organitzada, amb iniciativa, autònoma i amb adaptabilitat.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Alimentària, Biotecnologia o similar. Es valorarà positivament formació en Seguretat alimentària i en APPCC.
Experiència en la gestió i supervisió de la qualitat i seguretat alimentària d’1 any mínim.
Coneixements APPCC i Gestió de qualitat.
Homologació proveïdors.
Idiomes: català i castellà nivell alt (comprès, parlat i escrit). Valorable anglès.
Informàtica: Usuari avançat en Word i Excel. Domini a nivell usuari de correu electrònic i navegació.

Altres observacions

Cal disposar de mitjà de transport per arribar fins al lloc de treball (Sant Joan les Fonts). Incorporació immediata. S’ofereix un contracte temporal amb possibilitats de continuïtat. Jornada completa. Salari segons conveni. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.