Treballadors/es Familiars Servei Atenció a Domicili (Garrotxa) – 19/11/2019

19/11/2019
Salari aproximat de 1100€/bruts per 14 pagues.
Contracte estable.
A concretar.

Funcions i Tasques a desenvolupar

Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en situació de dependència o cures d’auxiliar d’infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent pel Servei d’Atenció a Domicili de la zona de la Garrotxa.
Les persones seleccionades s’ocuparan de realitzar les activitats d’atenció a la persona tals com: higiene/dutxa, control de medicació, ensenyament d’hàbits personals, control d’alimentació, etc.

Competències

Cerquem professionals habituats/des al treball en equip, responsabilitat per a la qualitat del treball que realitzen i orientats/des al treball amb persones, tot actuant amb empatia i flexibilitat.

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

Cicle Formatiu en titulació sanitària (imprescindible) o bé certificat de professionalitat corresponent pel Servei d’Atenció a Domicili.

Altres observacions

Contracte estable. Horari a concretar. Salari aproximat de 1100€/bruts per 14 pagues. La resta de condicions es regiran d’acord al conveni col·lectiu d’atenció domicilària de Catalunya.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.