Un/a ajudant de cuina – 05/03/2020

Hostaleria
7 mesos
De 6 a 14h de dilluns a divendres i caps de setmana rotatius

Funcions i Tasques a desenvolupar

· Recepció de mercaderies
· Emplatar i envasar menjar preparat
· Regenerar menjar
· Netejar estris i zona de cuina

Competències

Cal que sigui una persona:
· Neta
· Ordenada
· Organitzada
· Cooperativa

Estudis, experiència requerida, idiomes i informàtica

· Coneixements mínims d’informàtica
· Experiència mínima de 2 anys en cuina

Altres observacions

Horari de 6 a 14h de dilluns a divendres i caps de setmana rotatius. Demés condicions a parlar amb l’empresa.

  • Format del DNI/NIE: 00000000X / X0000000X

Hem rebut la teva candidatura, comprovarem si compleixes requisits i en cas afirmatiu enviarem el teu currículum a l’empresa.
Gràcies.