FORMACIÓ

APROVADA LA PRÒRROGA EN ELS ERTOS: I ARA QUÈ?

Sessió d’assessorament on-line per resoldre dubtes

Segueixes afectat per un ERTO i l’allargament d’aquests et genera dubtes?.

Se’t plantegen qüestions sobre el Real Decret-Llei 11/2021, de 27 de maig, de mesures urgents per a la defensa de l’ocupació, la reactivació econòmica i la protecció dels treballadors autònoms?

Hem programat nova sessió amb Gabinet Permar per aclarir els diferents dubtes que la situació pugui generar als afectats. Mirarem de fer un resum explicatiu dels continguts més importants a l’inici de la sessió per passar a resoldre els dubtes i qüestions que vulgueu plantejar!

Per tant, per resoldre els dubtes que tingueu cal que ens els enviïs a monica.cosp@olot.cat i els tractarem el dia de la sessió.

L’assessorament anirà a càrrec de Tino Pérez (Gabinet Permar) especialista entre d’altres àmbits, en assessorament i gestió laboral i de Seguretat Social

La sessió es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM.

DATA: 14 de juny 

HORARI: de 10:00 h a 11:30 h

INSCRIU-TE A FES-OLOT 

SESSIÓ GRATUÏTA

*****************************************************************************************

PROGRAMA DE CAPACITACIÓ DIGITAL

Sessions virtuals i presencials

La desigualtat en l’accés i ús d’eines digitals és una realitat que s’ha notat més que mai durant el temps de confinament a causa de la pandèmia generada per la Covid-19. Des de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), amb col·laboració amb altres entitats del territori, s’estan realitzant diverses accions per contribuir a millorar aquesta situació i, una d’elles, és el programa de formació que us presentem.

12 sessions de curta i mitja durada que s’oferiran de forma presencial, a Can Monsà, però que també es podran seguir en línia (streaming) per a aquelles persones que no puguin o no vulguin desplaçar-se.

Si t’apuntes al format presencial podràs resoldre els teus dubtes in situ, amb l’acompanyament del professor/a.

Si optes per al formació en línia ens pots fer arribar els teus dubtes després de la formació i te’ls resoldrem amb la màxima brevetat.

Inscriu-te a les sessions que t’interessin a través de l’enllaç de cadascuna.

Les places són limitades!

 

DATA: 20/05/2021 al 14/07/21

HORARI: A consultar – Varia segons la sessió

INSCRIU-TE A FES-OLOT (PLACES LIMITADES)

*******************************************************************************************************************************************************