FORMACIÓ

GESTIÓ DEL CANVI I LA RESILIÈNCIA

Sessió presencial

El teatre i sobretot, la improvisació, ens poden donar eines molt útils alhora de millorar la nostra gestió emocional i com enfoquem el què ens passa a la vida.

A través d’exercicis en grup i escenes conjuntes aprendrem a escoltar els companys, acceptar les seves idees i fer-les créixer. Coneixerem tècniques per millorar la espontaneïtat i la capacitat resilient davant situacions diverses.

DATA: 13/04/2021

HORARI: 10:00h a 12:00h

INSCRIU-TE A: 972267812 (PLACES LIMITADES)

 

*******************************************************************************************************************************************************

Cultiva el teu networking: EINA CLAU en la teva recerca de feina

Sessió on-line

Saps que moltes de les oportunitats laborals es mouen “entre contactes” i, per tant, no es publiquen?

La teva xarxa de contactes és una de les eines més importants que tens actualment en la teva recerca de feina. Saps per on començar? Com cultivar-la de manera estratègica?

APUNTA’T i en parlem!

Aprendràs estratègies que et seran útils i podràs aplicar en el teu dia a dia.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, conferenciant, speaker de networking professional i Linkedin, coaching personal, orientació pel desenvolupament de la carrera professional, formació de directius.

La sessió es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM. El dia abans de la sessió us farem arribar un mail amb el link per poder-vos connectar a la sessió.

Aquesta sessió està organitzada per l’Àrea d’Ocupació de Mas Les Mates (DINÀMIG)

DATA: 13/04/2021

HORARI: 10:00h a 13:00h

INSCRIU-TE A: Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (FES)