Present i futur del treball a la Garrotxa

// NOVA DATA //

Quina és la realitat del mercat de treball a la Garrotxa? Com l’afectaran els canvis que s’estan produint a nivell global i quins reptes ens plantegen? Com els podem abordar i què podem fer per transformar-los en una oportunitat?

  • 19:00 – 19:05 Presentació de l’acte.
  • 19:05 – 19:30 EL FUTUR DEL TREBALL. Una visió general de les tendències que marcaran el futur de la feina i la gestió de les persones. A càrrec de Jordi Serrano, soci de Future for Work Institute, un observatori independent de tendències en el món del treball i la gestió de persones.
  • 19:30 – 19:50 EL TREBALL A LA GARROTXA. Quines són les principals fortaleses i reptes del mercat de treball a la Garrotxa? A càrrec de David Moreno, soci consultor d’Actíva Prospect i redactor de l’Estudi del Mercat de Treball a la Garrotxa.
  • 19:50 – 20:30 PRESENT I FUTUR DEL TREBALL A LA GARROTXA A DEBAT.
    Debat a partir de les diferents perspectives o situacions personals en relació a la feina. Conduit per Òscar Cabana, director de La Comarca d’Olot.

L’acte s’adreça a gestors de RRHH, persones en actiu i a l’atur, formadors i estudiants, responsables i professionals de l’administració, i a totes aquelles persones interessades en saber quins reptes en esperen en relació al treball a la nostra comarca.

Nova data: Dijous 5 d’abril de 2018 a les 19:00h a la Sala el Torín d’Olot.

Per assistir a l’acte cal inscripció prèvia (online o trucant al 972 26 01 52 – DinàmiG)

// En el cas que ja us haguéssiu inscrit demanem que ho torneu a fer de nou //


inscripcions