Cursos

Cultiva el teu networking: EINA CLAU en la teva recerca de feina

Sessió online gratuïta

DATA: 17 de desembre de 2021 

HORARI: de 9:30 h a 13:30 h

DURADA: 4 h

INSCRIU-TE A FES-OLOT 

El mercat de treball ha evolucionat cap a un entorn més social, ja que moltes de les oportunitats laborals es mouen entre contactes, el que és el mateix, mitjançant el networking (BEN FET). El fet de que els/les professionals en recerca de feina coneguin les bases d’aquesta estratègica disciplina i les eines digitals, com LinkedIn, que la potencien, pot suposar un clar valor afegit en la seva recerca de feina.

La formació anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, experta reconeguda a nivell nacional en l’art de connectar persones en l’entorn professional o, el que és el mateix, en el networking professional (BEN FET) per impartir un curs virtual amb un enfoc molt pràctic, participatiu i didàctic que es basarà en la competència del networking i com cultivar la xarxa de contactes: Aprendrem què és i no és, teories que ho fonamenten, variables a treballar, diferència entre contactes i connexions. I es donarà una pinzellada introductòria de LinkedIn tot incidint també en els aspectes més destacats de la xarxa professional número 1.

La sessió es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM. El dia abans de la sessió us farem arribar un mail amb el link per poder-vos connectar a la sessió.

Formació gratuïta i subvencionada per l’Àrea d’Ocupació (Mas les Mates- DinamiG- Ajuntament d’Olot