Cursos

PROGRAMA DE CAPACITACIÓ DIGITAL

Sessions virtuals i presencials

La desigualtat en l’accés i ús d’eines digitals és una realitat que s’ha notat més que mai durant el temps de confinament a causa de la pandèmia generada per la Covid-19. Des de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), amb col·laboració amb altres entitats del territori, s’estan realitzant diverses accions per contribuir a millorar aquesta situació i, una d’elles, és el programa de formació que us presentem.

12 sessions de curta i mitja durada que s’oferiran de forma presencial, a Can Monsà, però que també es podran seguir en línia (streaming) per a aquelles persones que no puguin o no vulguin desplaçar-se.

Si t’apuntes al format presencial podràs resoldre els teus dubtes in situ, amb l’acompanyament del professor/a.

Si optes per al formació en línia ens pots fer arribar els teus dubtes després de la formació i te’ls resoldrem amb la màxima brevetat.

Inscriu-te a les sessions que t’interessin a través de l’enllaç de cadascuna.

Les places són limitades!

 

DATA: 20/05/2021 al 14/07/21

HORARI: A consultar – Varia segons la sessió

INSCRIU-TE A FES-OLOT (PLACES LIMITADES)

 

******************************************************************************************************************

COM TREURE POTENCIAL AL LinkedIn

Sessió on-line

Tens perfil a LinkedIn? Possiblement, però saps que cal tenir-lo optimitzat i preparat per aparèixer?

Et volem ajudar a potenciar aquesta potent eina de networking digital i per això hem programat aquest curs de LinkedIn, perquè puguis millorar el teu perfil i aprendre més trucs i tècniques per treure-li tot el potencial.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, conferenciant, speaker de networking professional i Linkedin, coaching personal, orientació pel desenvolupament de la carrera professional, formació de directius.

La sessió es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM. El dia abans de la sessió us farem arribar un mail amb el link per poder-vos connectar a la sessió.

Aquesta sessió està organitzada per l’Àrea d’Ocupació de Mas Les Mates (DINÀMIG)

DATA: 12/05/2021

HORARI: 10:00h a 14:00h

INSCRIU-TE AQUÍ

Correu de contacte: Marta Fontaniol Passolas – mfontaniol@olot.cat